plenáris előadások és az azokat követő poszter szekciók szeptember 6-án csütörtökön és szeptember 7-én pénteken kerülnek bemutatásra. 
Az előadások prezentációját ppt/pptx/pdf kiterjesztésű fájlban kérjük. Az elkészült prezentációt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre várjuk, de a helyszínen is lehetőség lesz azt feltölteni legkésőbb az előadást megelőző szünetben. 
Kérjük, hogy amennyiben lehetséges a prezentáción angol nyelven jelenjen meg mind a szöveges rész mind az ábrák/táblázatok. 
 
Az előadások hossza 12 percre tervezett, ezen felül 3 percet a kérdésekre fordítunk. 
 
A konferencia teljes ideje alatt a poszterek végig megtekinthetők, továbbá két poszter szekcióra is sor kerül, ahol lehetőség nyílik megvitatni a tudományos munkát a poszterek előtt. A poszter prezentációkat álló, A0 méretben várjuk. Az absztraktok szerkezetéhez igazodva lehetőség van angol nyelvű poszter bemutatására, mely esetén egy rövid, néhány mondatos összefoglaló (magyar nyelvű) mellett a prezentáció címe, illetve az ábrák aláírása magyar nyelven is kerüljön feltüntetésre. Magyar nyelvű poszter szerkesztése esetén kérjük a fentieknek megfelelően a címet, az ábra aláírásokat és egy rövid összefoglalót angol nyelven is feltüntetni.
 
A konferencia vázlatos programja az alábbi linken tekinthető meg:
 
A részletes program az alábbi linken tekinthető meg:
Back To Top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline